Riktlinjer för bilduppladdning

Filformat

För absolut bästa resultat behöver du ladda upp JPEG, PNG eller en flattened TIFF-fil. Om du laddar upp en unflattened TIFF-fil kan detta medföra ändringar i din fil som inte stämmer överens med din bild och som vi inte kan hållas ansvariga för. 

Bildstorlek

För att få absolut bästa resultat bör du se till att din bild bör minst 2000 pixlar hög. Du kan givetvis ladda upp en mindre bild men vi garanterar inte att resultat blir det absolut bästa. Vi gör alltid så gott vi kan och vi ser alltid till att redigera bilden så bra som möjligt innan vi börjar skapa ditt porträtt. För att ändra en bilds storlek kan du göra det i tex. Paint, Photoshop eller annat program för att redigera bilder. Om du har frågor eller känner dig osäker på om din bild kommer att fungera eller ej kan du alltid höra av dig till oss så ska vi försöka hjälpa dig. 

OBS! Att ladda upp en screenshot eller printscreen bild rekommenderas INTE. Ditt slut resultat kommer att bli avsevärt sämre och vi förbehåller oss rätten att avbryta din order alternativt att vi känner att vi kan genomföra den men utan maximalt resultat.

Färger

Färgerna kommer nästan alltid skilja sig lite från originalbilden. Detta beror dels på att olika datorskärmar visar inte alltid samma färger, för det mesta skiljer det sig en hel del. Vi redigerar också dina färger för bästa möjliga resultat. Tänk på att det blir svårare för oss att skapa ett bra resultat om du laddar upp en bild där motivet tex är i skugga, i direkt solljus eller i både sol och skugga. Du kan alltid kontakta oss om du tycker att du har en bild du verkligen vill ha motivet ifrån men att färgerna inte riktigt stämmer. Då kan du skicka en bild till oss med rätt färger så kan vi utgå från den när vi jobbar med ditt önskade motiv.

Förbered din bild

Se till att det motivet du vill ha är primärt fokus på bilden och tex inte skyms av andra djur eller människor. Om så är fallet och du önskar ha med allt som är synligt på fotot var vänlig skriv ett meddelande och skicka med din order. Har du andra önskemål eller instruktioner så skriv ett meddelande och förklara kortfattat och tydligt. Om ditt foto är avklippt i tex kanter så kommer vi att redigera det så bra som möjligt. VI redigerar nästan alltid bort bakgrund på foton så om du önskar att bakgrunden ska vara kvar var vänlig skriv ett meddelande när du gör din order. 

Om du väljer någon av våra designer med rosor, Roses, så är det mycket mer förlåtande om din bild är avklippt någonstans. Vi kan alltid justera blommorna så att bilden ser bra ut och täcker avklippta områden.

Vi bakom Design by Klarr har stor erfarenhet av grafisk formgivning och design och jobbar även med att skapa professionella logotyper, branding och grafiska profiler för företag, textil mönster, illustrera grafiska element och webbdesign i stort för både små och stora företag. Därför kan du känna dig trygg hos oss och lita på att vi alltid försöker nå absolut bästa resultat med just din bild. 

Vill du veta mer vad vi gör annars? Du kan läsa mer om vad vår grundare Helena gör på klarr.se.

Och du - du kan alltid kontakta oss om det är något du undrar eller behöver hjälp med, vi fixar det mesta! 🌸

/ Helena & Oskar Design by Klarr

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Shopping cart

Your cart is empty.

Till butiken

Add Order Note Edit Order Note
Add A Coupon

Add A Coupon

Coupon code will work on checkout page